1. Dispoziții Generale

Vizitarea sau cumpărarea prin orice mijloace (comandă online, telefonic, email, etc) a produselor de pe site-ul www.fluxone.ro implică automat acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos.

Acest site este întreținut și administrat de către compania SC ASY SISTEMS APG SRL, denumită în continuare Furnizor. Persoana fizică sau juridică care comandă și achiziționează produse prin intermediul site-ului www.fluxone.ro, va fi denumită Client.

2. Conținutul site-ului

S.C. ASY SISTEMS APG SRL definește prin conținut, toate informațiile conținute pe site în forma de text, date, imagini (poze). Firma SC ASY SISTEMS APG SRL își rezervă dreptul de a actualiza sau de a modifica conținutul acestui site fără a anunța în prealabil. Întregul conținut al site-ului www.fluxone.ro este proprietatea Furnizorului și este apărat de legile în vigoare pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul Furnizorului, a oricăror elemente din conținut, se pedepsește în conformitate cu legile în vigoare (administrativ, civil sau penal). Elemente din conținutul acestui site pot fi folosite sau copiate doar cu acordul scris al furnizorului. În cazul în care observați o încălcare a drepturilor de autor de către www.fluxone.ro vă rugăm să ne trimiteți o înștiințare la adresa de email: office@fluxone.ro

3. Declinarea responsabilității

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.fluxone.ro (texte, imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea SC ASY SISTEMS APG SRL, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit SC ASY SISTEMS APG SRL nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc si acestea nu obliga scocietatea la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate pe www.fluxone.ro pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi. ASY SISTEMS APG SRL isi rezerva dreptul de a corecta eventuale erori de afisare care pot surveni in urma unor greseli de redactare, fara a anunta in prealabil.

SC ASY SISTEMS APG SRL face tot posibilul ca produsele livrate să respecte cât mai mult descrierile prezentate pe site. Totuși, în cazul în care conținutul produsului sau, unele caracteristici ale produsului au fost afișate greșit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, Furnizorul își rezervă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută. Valoarea maximă a obligațiilor Furnizorului față de orice client, în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare, este egală cu valoarea produselor încasate de Furnizor de la clientul respectiv. Furnizorul nu poate fi făcut răspunzător pentru cheltuielile conexe sau orice alte prejudicii cauzate clientului datorită nelivrării sau livrării necorespunzătoare a produsului.

SC ASY SISTEMS APG SRL nu își asumă responsabilitatea pentru scopul în care sunt utilizate produsele achiziționate. SC ASY SISTEMS APG SRL descurajează utilizarea produselor în afara legii și în afara normelor de bună cuviință. Clientul își asumă în totalitate responsabilitatea utilizării produselor achiziționate de la SC ASY SISTEMS APG SRL. Produsele comercializate pe acest site sunt recomandate în general persoanelor și autorităților care prin competența lor au dreptul de utilizare a echipamentelor de supraveghere și monitorizare. În cazul în care produsele sunt achiziționate de persoane fără competențe de monitorizare și supraveghere, acestora le revine obligația de a anunța persoanele supravegheate sau monitorizate de acest lucru. Orice încercare de încalcare a legilor Romaniei adusă la cunostință firmei SC ASY SISTEMS APG SRL va fi raportată de urgență organelor competente.

4. Confidențialitatea datelor personale

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, SC ASY SISTEMS APG SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor personale este onorarea comenzilor (eliberarea facturii, certificatului de garanţie și expedierea produselor), marketing și realizarea de statistici necesare dezvoltării serviciilor oferite. Pentru mai multe detalii citeste Politica de confidentialitate

Datele dvs pot fi colectate in urmatoarele situatii:

a. achizitionarea unui produs de pe site

b. abonarea la newsletter printr-un formular pe site 

c. downloadarea unor e-bookuri sau materiale 

d. din chatul site-ului fluxone.ro

Informatiile colectate de catre SC ASY SISTEMS APG SRL avand ca scop onorarea comenzilor (ex: nume, prenume, adresa, numar telefon), pot fi furnizate partial companiilor de curierat pentru expedierea si livrarea coletelor.

Informatiile colectate de catre SC ASY SISTEMS APG SRL avand ca scop publicitatea (ex: cookie, IP, adresa email) pot fi folosite pentru comunicarile de marketing targetate pe care le facem prin intermediul unor terti colaboratori.

SC ASY SISTEMS APG SRL colectează de la clienții săi date cu caracter personal precum nume, prenume, email, număr de telefon, adresă, etc. numai dacă acestea sunt furnizate în mod voluntar de către client. Refuzul furnizării a acestor date, duce la imposibilitatea procesării și finalizarii comenzilor transmise de către SC ASY SISTEMS APG SRL.

Conform Legii nr. 677/2001, clientul are dreptul de acces, intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției. Totodată, aveți dreptul sa vă opuneti prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteti adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la sediul firmei noastre, str. Viilor , nr. 182, Giarmata, Timis sau prin email la adresa office@fluxone.ro.

S.C. ASY SISTEMS APG S.R.L. si www.fluxone.ro si nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de email obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de email altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.fluxone.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.fluxone.ro. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic, prin fax sau email.

S.C. ASY SISTEMS APG S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

5. Anulare comanda

www.fluxone.ro (administrat de SC ASY SISTEMS APG SRL) isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare referitor la preturile, caracteristicile sau imaginile produselor.

In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, www.fluxone.ro isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva fara o notificare prealabila.

Dupa anularea unei tranzactii prin card, banca emitenta va debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

SC ASY SISTEMS APG SRL face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. Este posibil ca unele preturi sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei comenzi cu un pret derizoriu, SC ASY SISTEMS APG SRL are dreptul sa anuleze comanda Cumparatorului.
Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti una fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele situatii, si nu numai:

 • preturile afisate pe site-ul www.fluxone.ro sunt rezultatul unei erori materiale;
 • produsul/produsele comandata nu se mai afla pe stoc;
 • tranzactia nu a fost acceptata de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului;
 • datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe site sunt incomplete si/sau incorecte;

6. Garanție si conformitate

Garanția produselor achiziționate este de 6 / 60 de luni, în funcție de produsul achiziționat. Toate produsele achiziționate de pe site-ul nostru vor primi pe email certificatul de garanție. Termenul de garanție decurge de la data emiterii facturii. Cumpărătorului i se garantează că în cazul defectării în condiții normale de utilizare, pe durata perioadei de garanție, produsul va fi reparat gratuit sau înlocuit, după caz, la sediul firmei noastre. Condițiile de garanție precum și procedura în cazul defecțiunii unui produs sunt detaliate în Certificatul de garanție. În cazul nereparării produsului, precum și a imposibilității de înlocuire a acestuia de către Furnizor, Clientul poate cere restituirea banilor sau achiziționarea altor produse din magazin. Valoarea maximă a obligațiilor Furnizorului în cazul nereparării sau neînlocuirii produsului este valoarea sumei încasate de către Furnizor de la acel Client, pentru acel produs.

SC ASY SISTEMS APG SRL este exonerat de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca produsele in cauza au fost manevrate sau depozitate in mod necorespuzator, utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost fabricate, au suferit imersii de lichide sau socuri mecanice, termice sau de orice natura sau au intrat in contact cu substante a caror folosire nu este recomandata.

Toate produsele cumpărate din magazinul nostru sunt noi, certificatul de garanție se primeste pe email și instrucțiunile de utilizare și documentația tehnică. SC ASY SISTEMS APG SRL garanteaza autenticitatea si originalitatea produselor comercializate in magazinul www.fluxone.ro si nu incurajeaza comercializarea produselor contrafacute.

7. Prețuri și taxe

Prețul final plătit de către client la ridicarea coletului este format din prețul produsului afișat pe site + cheltuielile de livrare și de transport.
Plata se poate face ramburs (la ridicarea coletului) direct către firma de curierat, sau se poate face în avans, prin ordin de plată în baza unei facturi proforme.

Promoții și oferte speciale
În cazul în care prețul sau alte detalii referitoare la produse/promoții au fost afișate greșit, ne alocăm dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul in cel mai scurt timp despre eroarea apărută, dacă produsul nu s-a livrat incă.

Prețurile produselor de pe acest site sunt informative și pot suferi modificări neanunțate. Promoțiile și ofertele speciale sunt valabile în perioada de timp menționată, iar în cazul în care nu se menționează o perioadă de timp, acestea sunt valabile în limitele stocurilor disponibile.

În cazul epuizării stocului se vor oferi alternative prin prezentarea altor produse asemănătoare ca și aspect și specificații tehnice cu produsul comandat al cărui stoc s-a terminat.

Achizitii speciale. Anumite produse pot fi aduse la comanda sau confectionate special. Pentru aceste comenzi se poate percepe un avans sau chiar plata integrala in avans. Refuzarea sa neridicarea acestor comenzi in termen de 10 zile de la instintarea clientului ca se poate efectua livrarea, duce atat la anularea comenzi cat si la retinerea de catre fluxone.ro a sumei platite drept avans. Produsele aduse la comanda sau confectionate special nu se pot returna!

8. Suport tehnic si consultanță profesională

Având o experiență de peste 3 ani de zile, magazinul www.fluxone.ro oferă clienților săi suport tehnic și consultanță de specialitate în limita resurselor disponibile. Suportul tehnic se oferă prin telefon sau prin email de către consultanții noștri de vânzări sau după caz, de către departamentul tehnic. Suportul tehnic oferit de societatea noastră constă în ajutarea și sprijinirea clienților să identifice d.p.d.v tehnic produsele solicitate, să verifice compatibilitatea produselor cu alte produse, să găsească soluții tehnice în funcție de cerințele și nevoile clienților, să configureze sisteme complexe de securitate în vederea achiziției, sa identifice si sa rezolve anumite erori ce pot aparea la instalare si programare.

Pentru că este aproape imposibil prin telefon sau prin email, nu se ofera suport tehnic pentru instalarea, configurarea și programarea sistemelor de securitate (antiefractie, supraveghere video, antiincendiu, control acces, interfonie și videointerfonie, etc.). Pentru astfel de servicii vă recomandăm să apelați la firme specializate și avizate de către Poliția Română să desfășoare activități de instalare sisteme de securitate, iar pentru sisteme de detectie si avertizare la incendiu aveti obligatia sa apelati la serviciile unei firme autorizate de catre Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta.

8. Livrarea produselor

Produsele achiziționate de pe site-ul www.fluxone.ro vor fi livrate doar pe teritoriul Romaniei prin intermediul serviciului de curierat rapid.

Termenul de livrare este de 48 – 72 ore, dacă nu se specifică altfel, socotit de la data preluarii comenzii dvs. Acest termen este orientativ, el putând fi modificat din motive independente de voința noastră. În cazul în care produsele comandate vă vor fi livrate în mai multe transe, dvs. veți achita doar cheltuielile de livrare aferente primului colet. În cazul în care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai află pe stoc, veți fi înștiințat. Produsele se livrează în limita stocului disponibil. În cazul produselor care nu se află pe stoc sau în cazul comenzilor mari, termenul de livrare poate creste in functie de disponibilitatea in stocul producatorului si se va comunica personal.. Plata se poate face ramburs (la ridicarea coletului) direct către firma de curierat, sau se poate face în avans, prin ordin de plată în baza unei facturi proforme.

Taxa de livrare:

Produsele sunt expediate pe intreg teritoriul Romaniei.

19.00 lei pentru localitatile cuprinse in aria de acoperire a serviciului de curierat rapid ( Fan Courier / GLS ) pana in 5kg. Peste 5kg se aplica taxa de 2.2 lei / 1kg calculat de catre curierat si 1.3 lei / 1km pentru locatiile care nu sunt in aria de acoperire.
Adaugare optiune: “verificare colet” 15.50 lei

Costul transportului este in sarcina clientului, iar in caz de retur taxa de transport achitata la livrare nu se restituie.

9. Returnarea produselor

Pentru a returna produse te rugam sa urmezi pasii de mai jos:

 • 1. Citeste termenii si conditiile aflate mai jos in care se pot returna produsele
 • 2. Completeaza formularul de retur si astepta sa primesti un email de la noi cu un numar de inregistrare.
 • 3. Daca ai primit confirmarea ca indeplinesti conditiile de retur te rugam sa trimiti produsele prin intermediul unei firme de curierat fara ramburs la adresa indicata in adresa de email.
 • 4. Te rugam sa nu trimiti coletele fara acest numar de inregistrare scris pe AWB. Coletele care nu au trecut pe AWB numarul cererii de retur, cele de care nu am fost instiintati ca au fost trimise si cele cu ramburs (sistem de expediere conform caruia destinatarul este obligat, la primire, sa achite expeditorului contravaloarea aferenta) nu vor fi receptionate!
 • 5. Dupa ce produsele au ajuns la noi si au fost verificate vei primi un email privind desfasurarea si finalizarea acestei proceduri.

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 30 zile de la data primirii acestora; inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

Costul transportului este in sarcina clientului, iar in caz de retur taxa de transport achitata la livrare nu se restituie. Avand in vedere prevederile legii 249/2015 actualizata, pentru indeplinirea obiectivelor de la art. 14 produsele se returneaza doar in ambalajul original.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat;

Consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii acestora, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informarii www.fluxone.ro de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract si acceptarea returului. www.fluxone.ro va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care www.fluxone.ro nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta). Suma de bani aferenta produselor returnate se va restitui ulterior verificarii produselor dupa stabilirea de comun acord a modalitatii de restituire sau conform procedurilor legale. Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului. Exceptii:

Exceptiile privind dreptul de retur (nu se accepta returul lor) sunt enumerate exemplificativ, fara a ne limita la urmatoarele (conform art. 16 OUG 34/2014):

 • 1.Produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.
 • 2. Produsele care au licente software;
 • 3. Consumabile (acumulatori, mufe, cablu, etc)
 • 4. Produse de tip comanda speciala, indiferent de categorie aduse in stoc in urma unei comenzi ferme din partea ta sau a efectuarii platii in avans, nu pot fi returnate.

DE RETINUT!

In cazurile in care produsele returnate prezinta deteriorari sau sunt incomplete, prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, pentru readucerea lor la starea initiala, aceste taxe pot avea o valoare intre 10 si 50% din valoarea initiala a produsului, in functie de gradul de afectare al formei initiale al coletului si/sau produsului.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Suma aferenta returului se ramburseaza intr-un cont bancar valid (in lei) deschis pe numele titularului de factura.

Te rugam sa verifici integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primesti de la Fan Courier / GLS in prezenta curierului si sa ceri intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca produsele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Televizoarele / Monitoarele beneficiaza de deschiderea coletului la livrare. Te rugam sa verifici televizorul in prezenta curierului la momentul primirii si sa soliciti intocmirea unui proces verbal de constatare daune, in cazul in care daca acesta prezinta defecte. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Modificarea datelor de facturare de pe persoana fizica pe persoana juridica se poate solicita in termen de maxim 48 h de la intrarea in posesie a produselor. Termenul de solutionare este de pana la 30 zile lucratoare. Se pot modifica doar facturile care au chitanta eliberata de catre firma de curierat pe persoana juridica. Facturile eliberate la sediu nu se modifica

Daca produsele de returnat au fost insotite de eventuale bonusuri, trebuie returnate si acestea. Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, asigura-te ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se accepta doar daca sunt sigilate.

Deoarece nu se poate stabili cu exactitate valoarea diminuarii contravalorii urmatoarelor produse acumulatori, baterii, incarcatoare, etc., acestea se pot returna doar sigilate.

Nu se va accepta returul produselor care au conturi/parole active setate de catre client.

Pentru orice sesizari si reclamatii va rugam sa ne trimite-ti un email la adresa office@fluxone.ro

10. Tentativă de fraudă

Orice tentativa de acces neautorizat a bazelor de date, datelor personale, serverului sau conținutului site-ului www.fluxone.ro va fi raportată autorităților competente și va face obiectul unei plângeri penale către acestea.

11. Litigii

Orice litigiu apărut între Clienți și Furnizor va fi rezolvat pe cale amiabilă. Pentru conciliere interna gratuita, sunati la numarul 0786058875 , oricand in timpul programului de lucru de luni pana vineri intre 9:00 si 18:00, iar sâmbătă intre 10.00 si 14.00. În cazul în care nu s-a reușit rezolvarea conflictului pe cale amiabilă, competența revine Instanțelor de Judecată Române, de pe raza municipiului Timișoara. 

Prin vizitarea și cumpărarea de produse prin orice mijloc (comanda online, telefonic, email, etc), Clientul confirmă că a citit și acceptat termenii și condițiile de mai sus. Utilizarea site-ului de către Client pentru informare implică totodată acceptarea necondiționată a acestor termeni și condiții. În cazul în care nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să părăsiți acest site.

Actualizat la data de 21.02.2024: SOCIETATEA  ASY SISTEMS APG S.R.L. www.fluxone.ro