CUM CUMPAR?

Aveti 3 posibilitati de a cumpara un produs de pe site-ul www.fluxone.ro:

1) Comanda online – non stop

Selectati produsul dorit si apasati butonul “Adauga in cos”. Va aparea continutul cosului dumneavoastra, iar in acest moment va puteti intoarce la cumparaturi pentru a adauga si alte produse in cos sau puteti trimite comanda apasand butonul “Trimite comanda”.

Puteti finaliza comanda ca si utilizator neinregistrat sau va puteti crea un cont. in oricare dintre cazuri trebuie sa completati formularele cu datele de facturare si adresa de livrare.

Completati corect campurile obligatorii legate de adresa de livrare si datele de facturare, alegeti metoda de plata si metoda de livrare, apoi apasati butonul “Trimite comanda”.

Ulterior veti primi automat un email de confirmare care contine toate detaliile comenzii dumneavoastra.

Produsele care sunt la comanda dureaza intre 10 si 20 de zile.

2) Comanda telefonica – de luni pana vineri intre orele 09:00-18:00, iar sambata intre 10.00 si 14.00!

Puteti contacta operatorii nostri la numarul de telefon 0786 058 875, pentru a va inregistra comanda.

3) Comanda prin email – non stop
Alegeti produsul/produsele dorite si trimite-ti un email pe adresa comenzi@fluxone.ro sau folosind formularul de contact rapid din pagina de contact, iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

CUM PLATESC?
 

Plata produselor achizitionate din magazinul virtual www.fluxone.ro se poate face astfel:

1) Plata ramburs cu numerar
Plata cu numerar se face in lei, integral la primirea coletului catre curierul care efectueaza livrarea. Curierul este obligat sa va elibereze chitanta pentru suma incasata.

2) Prin Card bancar
Magazinul online www.fluxone.ro foloseste pentru tranzactiile online serviciile Plationline.ro. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision! Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca fluxone.


3)Plata in Rate fara dobanda

a) Prin card de credit emis de Banca Transilvania
Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.
Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in 3/6 RATE fara dobanda.

Sunt incluse in programul STAR Card  cardurile de cumparaturi:  STAR Forte,  STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium

Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici si platile online devin mai simple ca oricand:

Rate fara dobanda   perioada de gratie de pana la 56 de zile comision zero la toate cumparaturile    plati sigure pe internet

Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR.

 0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila
 *8028  Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobil
 0264.594.337 Apelabil din orice retea, inclusiv international

b) Prin card de credit emis de Alpha Bank

“Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de credit de la Alpha Bank (AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold si Alpha MasterCard Credit) 
Acest serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de credit in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de credit de la comerciantii afiliati acestui serviciu. 
• Confortabil – Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi numarul de rate in care doresti sa rambursezi contravaloarea comenzii. Tranzactia se va efectua in numarul de rate ales de tine exact la momentul efectuarii platii;
Convenabil – Pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%;
• Flexibil – Poti alege plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card;
• Accesibil – Esti liber sa folosesti oricand plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine;
• Transparent – Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit.

4) Plata prin ordin de plata (OP)
Plata prin ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de firma noastra si in urma confirmarii telefonice a comenzii. Va rugam verificati telefonic disponibilitatea produsului inainte de efectuarea tranzactiei in cazul in care alegeti aceasta metoda de plata. 
Plata se face catre SC ASY SISTEMS APG SRL, Cod unic inregistrare: RO40041522, in contul: RO57BTRLRONCRT0472787301, deschis la Banca Transilvania Timisoara. Livrarea marfii se face imediat dupa confirmarea platii prin email la adresa info@fluxone.ro.

Actualizat la data de 04.12.2023: SOCIETATEA  ASY SISTEMS APG S.R.L. www.fluxone.ro