De reținut!
Completeaza formularul de garantie si astepta sa primesti un email de la noi cu un numar de inregistrare. Te rugăm să nu trimiți coletele fără acest număr de înregistrare scris pe AWB. În cazurile în care produsele returnate prezintă ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzură, zgârieturi, lovituri, șocuri electrice, accesorii lipsă, ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea produsului.

Garanția produselor achiziționate de pe siteul www.fluxone.ro este de 6 / 60 de luni, în funcție de produsul achiziționat. Toate produsele achiziționate de pe site-ul nostru vor primi certificatul de garanție pe email.

Pe lângă garanția comercială, magazinul nostru oferă pentru toate produsele achiziționate garanția legală de conformitate, conform legislației în vigoare.

Termenul de garanție decurge de la data emiterii facturii. Cumpărătorului i se garantează că în cazul defectării în condiții normale de utilizare, pe durata perioadei de garanție, produsul va fi reparat gratuit sau înlocuit, după caz, la sediul furnizorului în termen de maxim 15 zile calendaristice, din momentul in care se face receptia produsului defect.

Condițiile de garanție precum și procedura în cazul defecțiunii unui produs sunt detaliate în Certificatul de garanție.

Recomandări pentru trimiterea produselor în garanție:
Nu suntem răspunzători de datele personale stocate pe hard disk-uri, stick-uri USB sau carduri SD care insoțesc produsele trimise în service.
Pentru trimiterea produselor în garanție te rugăm să completezi formularul de garanție, care să conțină Nume, Prenume, Telefon, Email, Număr Comanda sau Factură, Produs, Descrierea Problemei.
Nu trimiteți colete către firma noastră fără a primi un număr de înregistrare. Alături de datele de expediție, trebuie să menționați pe colet numărul de inregistrare primit în urma solicitării trimise.
Pentru orice sesizari si reclamatii va rugam sa ne trimite-ti un email la adresa garantii@fluxone.ro

Actualizat la data de 04.05.2021: SOCIETATEA  ASY SISTEMS APG S.R.L. www.fluxone.ro